пятница, 5 октября 2018 г.



Захід 
"Людина починається з добра"

В рамках місячника шкільних бібліотек для учнів початкових класів був проведений захід "Людина починається з добра" 
присвячений 100-річчю з дня народження В.О.Сухомлинського.

 Василь Сухомлинський дуже любив дітей. Бажав, щоб вони виросли добрими, шанованими людьми. У його творах переважає доброта, щирість,
бо він сам був таким: чуйним, добрим, ввічливим, працьовитим.

Учні переглянули презентацію про життєвий і творчий шлях В.Сухомлинського
"Мудра людина з добрим серцем"



 Це був учитель, який 32 роки, вів свій педагогічний щоденник, а потім його роздуми у щоденнику ставали книгами. Для наймолодших – він написав понад 1500 казок, новел і легенд, і ми їх читаємо залюбки.




(представлення виставки книг В.О.Сухомлинського, збірок мудрих і повчальних казок, оповідань, притч, новел, написаних для дітей і дорослих)


Кожна казка, кожне оповідання – розповідають читачам про неповторну красу природи, чуйність у взаєминах між людьми, магічну силу доброти, пробуджують унас бажання захистити слабшого, допомогти старшим.




 З любов᾽ю він служив людям, пам᾽ятаючи, що ніколи не слід поспішати з висновками, адже кожен має право на помилку, а ми інколи бачимо душі людей, ніби через матове скло.

Гра "Якщо ти добра людина, то повинен ..." 
 Якщо людина повинна робити добрі справи, які я  називала, то діти плескали в долоні, а якщо такі вчинки погані, тоді підіймали руки вгору.

Гра пройшла весело і цікаво.

. Пам’ятайте, що Василь Сухомлинський той учитель, який передав нам величезні надбання й побажання шанувати, любити одне одного.
Сподіваємося, що кожен із Вас вирішив для себе бути доброю людиною. І завжди робити щасливими тих, хто поруч із нами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий